2011. augusztus 11., csütörtök

Életmentő

Egy ideje ha tüsszentek, Liza azonnal rohan megmenteni az életemet. Ma is volt benne részem. Attól félek, ha egyszer nem sikerül idejében megnyugtatni, hogy azért jól vagyok, még mesterséges lélegeztetést is kapok.


11 megjegyzés:

  1. Bell, a részeges kutya /Metro egy./ még rummal mentette a gazdáját, majd később tenmagát. Csak mondom. Liza gyönyörű szép, azért én a süntüskéket hiányolom az orra körül.

    VálaszTörlés
  2. Igen, hát ugye megvédett már a sünitől, vagy öt macskától, most meg a tüsszögéstől akar megvédeni. Kaukázusi vírusölő. Nem fél semmitől, csak a légycsapótól. Nem kapott még vele, csak sok legyet látott már veszni általa. Ja, meg az állatorvostól is fél, mert ahányszor találkoznak, mindig beleszúr, és soha nem a dokin van a szájkosár.

    VálaszTörlés
  3. Majd szájból szájba ment meg... :-)

    VálaszTörlés
  4. Gabi, nekem pirossal jobban tetszett, de most összeöltözött a kedvenc gumisünijével.

    Seafalcon, ettől tartok én is nagyon. Meg hogy fölmosdat, mint egyszer délutáni álmomból. És milyen boldog volt, amikor sikerült! :)

    VálaszTörlés
  5. Figyu, a fejléc fotó a falud? Csuda klassz hely! Pont az ilyen tájakat szeretem, Aka is nagyon hasonlít!

    VálaszTörlés
  6. Seafalcon, azt hiszem, felétek nagyobb dombok vannak :)

    VálaszTörlés
  7. A sünit eddig észre sem vettem ott az árnyékban :)

    VálaszTörlés
  8. Igen, azon a képen rajta van az egész falu, Szorosad. Az igaz, hogy felétek magasabbak a hegyek - mert igenis, itt nálunk is hegyek vannak, a kép például a szőlőhegy oldalából készült -, de felétek igen huzatos az a völgy.

    Gabi, az a szent süni, érinthetetlen, azért még az én kezemet is meg szokta harapni. Így persze elég nehéz vele dobálós-visszahozósat játszani, de arra jó, hogy ha a "gyere ide" parancsot nem hajlandó érteni, a süni sípolásra azonnal rohan. :)

    VálaszTörlés
  9. Szőlőhegy, igen!
    Strapabíró süni lehet...

    VálaszTörlés
  10. Ha volna sünim, rögtön vennék neki egy sípolós gumi kaukázusit.

    VálaszTörlés